|
|
MOnk
Šeit kopš: 06.07.2003
Atbildes: 14756 Vieta: Rīga
Brauc ar: bultām pa mērķi
Bildes
|
|
26.10.2011 15:35
|
|
|
Atkal jau skanīgs vārdiņš "nemāk" apgalvojuma formā žurnaļugām ielavījies Ja jau paši tik mākulīgi, tak katru dienu var domei iesniegt savus optimizātos risinājumus un arī publicēt tos
Ja paskatās, tad visi tie izdevumi virzīti uz cilvēkiem Bet šajā periodā es pilnīgi atbalstu grūst naudu tajā, lai vesels slānis neieslīgtu depresijā vai nenosprāgtu badā un turpinātu ražot kādas vērtības, jo savādāk ienākumu daļa nekad nebūs augstāka par izdevumu.
Un kaut kur tajos rēķinos jābūt arī ģeniālajam Dienvidu tiltam, kas nudien nav nekādā sakarā ar SC, bet ir pārmantots no iepriekšējiem izveicīgajiem jauniešiem.
Rīgas satiksme un RPP gan, manuprāt, ir bezjēdzīgs naudas melnais caurums un tos vajadzētu pakārt aiz kājām un pakratīt no lielkajiem ivrītiem un bezsmadzenēm ar taukainajiem pirkstiņiem. Bet tur, iespējams, ir kāda Ainārveidīgā neaizskaramās rebes
Par parazitēšanu uz citām pašvaldībām arī - jopcik, fakinajā Rīgā dzīvo puse Latvijas.
---
Starp citu, šodien nobrīnījos - redzēju jaunu CSDD eksāmenu auto 5. paaudzes VW Golf, nevis BMW 12x. Joprojām nav skaidrs, kurš aizliedz iegādāt 4. paaudzes lietotus auto šim mērķim, bet nu vismaz tuvāk zemei nolaidušies kretīni  _________________ www.dexum.lv
|
|
 |
barons
Šeit kopš: 11.10.2007
Atbildes: 1321 Vieta: Cēsis
Brauc ar: velosipēdu pār maskavieti
Bildes
|
|
26.10.2011 16:19
|
|
|
vecās csdd behas iztirgo. 118d tās bija, pats ar tādu liku tiesības tip pagājuši kkādi gadi un maina uz nākamajiem auto
|
|
 |
barons
Bildes
|
|
 |
MOnk
Bildes
|
|
18.11.2011 22:17
|
|
|
| barons rakstīja: |
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/399768-nopludina_usakova_epasta_saraksti_ar_krievijas_vestniecibu
let's see who's the bitch now gribu redzēt šī balagāna tālāko attīstību  |
Patreiz skan pēc bullshita. Ja būtu kas būtisks, tad būtu citāti. No šīs ziņas izklausās, ka Ušakovs gribējis piesaistīt Krievijas naudu, kas starp citu, mums ir tikai izdevīgi un ka Tvnet žurnālistiem vajag pa zobiem, lai atgrieztos kaut nedaudz objektivitātes.
Un ja gribi naudu, loģiski, ka tev ir jāatskaitās. Un es arī nezinu par Krievijas likumdošanu saistībā ar valsts valodu pilnīgi neko un ja man kāda latviešu kopiena Krievijā prasītu naudu, es arī paprasītu gan tāmi, gan atskaites, gan interesējošo likumdošanu... epastā.
Ja pie žurnālistiem nonācis viss Ušakova meilu arhīvs, gan jau uzpledēs kaut kas ar SC finansējumiem, bet līdz brīdim, kad ir nepārprotami teksti, viss ir jēlas spekulācijas un rusofobijas barošana.
Turklāt mūsu likumdošanā tie e-pasti neskaitīsies pierādījums, tāpēc prokuratūras piesaukšana ir bezjēdzīga. _________________ www.dexum.lv
|
|
 |
Apache
Šeit kopš: 18.04.2008
Atbildes: 306 Vieta: Rīga
Bildes
|
|
18.11.2011 23:29
|
|
|
| MOnk rakstīja: |
| barons rakstīja: |
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/399768-nopludina_usakova_epasta_saraksti_ar_krievijas_vestniecibu
let's see who's the bitch now gribu redzēt šī balagāna tālāko attīstību  |
Patreiz skan pēc bullshita. Ja būtu kas būtisks, tad būtu citāti. No šīs ziņas izklausās, ka Ušakovs gribējis piesaistīt Krievijas naudu, kas starp citu, mums ir tikai izdevīgi un ka Tvnet žurnālistiem vajag pa zobiem, lai atgrieztos kaut nedaudz objektivitātes.
Un ja gribi naudu, loģiski, ka tev ir jāatskaitās. Un es arī nezinu par Krievijas likumdošanu saistībā ar valsts valodu pilnīgi neko un ja man kāda latviešu kopiena Krievijā prasītu naudu, es arī paprasītu gan tāmi, gan atskaites, gan interesējošo likumdošanu... epastā.
Ja pie žurnālistiem nonācis viss Ušakova meilu arhīvs, gan jau uzpledēs kaut kas ar SC finansējumiem, bet līdz brīdim, kad ir nepārprotami teksti, viss ir jēlas spekulācijas un rusofobijas barošana.
Turklāt mūsu likumdošanā tie e-pasti neskaitīsies pierādījums, tāpēc prokuratūras piesaukšana ir bezjēdzīga. |
emmm, kur tieši ir tas mūsu izdevīgums? kaut kur bija rakstīts, ka esot ~1 gigs e-pastu. _________________
|
|
 |
MOnk
Bildes
|
|
19.11.2011 00:04
|
|
|
| Apache rakstīja: |
emmm, kur tieši ir tas mūsu izdevīgums? kaut kur bija rakstīts, ka esot ~1 gigs e-pastu. |
Kur izdevīgums citas valsts naudā šeit? Tu tiešām jautā?
Droši vien "noplūdis" standartīgs .pst fails. Ja meili sākot ar kādu 2008. gadu, tad tas normāli, ka tur būs tūkstošiem meilu, man par tādu periodu arī ir kalns ar e-pastiem kā jebkuram citam cilvēkam, kurš dzīvo līdzi šī gadsimta tehnoloģijām.
Runa ir par to, ka starp to spama kaudzi atkal mūsu fantastiskie mēdiji ir izķeksējuši kaut ko milzum tālu līdz sensācijai un uztaisa no tā sazin ko. Nez ko citu krievvalodīgam politiķim darīt, ja ir iespējas sadarbībai un vēl finansējumam (!) no Krievijas? Jūs to neizmantotu? Es zinu, ka es 100% izmantotu.
Turklāt, ja Krievija subsidē kaut kādu jauniešu vienalga ko, kas faktiski neietekmē neko, izņemot uzlabo attiecības ar milzīgu eksporta tirgu un samazina valsts izdevumus krievu lietās, ziniet, man nekas nav pretim, flag v ruki  _________________ www.dexum.lv
|
|
 |
MOnk
Bildes
|
|
 |
MOnk
Bildes
|
|
 |
Didzis
Šeit kopš: 11.09.2006
Atbildes: 2174 Vieta: Rīga
Brauc ar: Kuģīti "Didzis"
Bildes
|
|
26.11.2011 15:24
|
|
|
Tā nauda ko "piesaista" ušakovs ir tikai tādām nodarbēm, kas stiprina prokrieviskās pozīcijas.
Pirms vēlēšanām vienā no raidījumiem stāvēja aplītī Ušakovs, R.Dzintars, Dombrovskis un pārējie. Nonāca līdz kaut kādam kopjautājumam par nezinu ko un Dzintars teica, ka nevar un nekādā gadījumā nestrādās ar Ušakovu, kurš tiešā veidā pludina visu informāciju krievijas vēstniecībai. Tad Ušakovs pateica, ka tās ir pilnīgas muļķības un slimi murgi un ka viņam nav nekāda sakara ar rus vēstniecību. Dombrovskis arī ieķiķināja un pateica, ka tās ir bērnišķīgas iedomas.
Pieņemu, ka Dzinča ir kaut kā saistīts ar šo epastu nopludināšanu, ja reiz jau tad zināja. Vai arī lucky guess. _________________ Kuģītis Didzis - kuģosim visur, kur vēlēsies!
|
|
 |
barons
Bildes
|
|
18.02.2012 20:40
|
|
|
nu koooooo.
tauta makten aktīva. manā iestādē ir nobalsojuši vairāk cilvēki kā pēdējās saeimas vēlēšanās. daudzi atklāti pauž savu "pret" nostāju.
nokaitināja šis Ausaiņa izteikums
| Quote: |
| vai arī visi kopā tomēr sapratīs, ka ir problēmas un vienosies, piemēram, par atsevišķiem tabu - «fašisti» vai «komunisti», kurus tomēr nevajadzētu izmantot politiskajā retorikā |
ej n***j, netaisos neteikt to, ko vēlos pateikt. pilns raksts lasāms šeit.
|
|
 |
Red
Šeit kopš: 04.07.2008
Atbildes: 2488 Vieta: Smiltene
Brauc ar: VW MK2 89'Edition
Bildes
|
|
18.02.2012 20:57
|
|
|
Tauta ir pat ļoti makten aktīva
Kad 20:, vedu čomu no lauku puses nobalsot (netika pats), cilvēki ik pa brītiņam iebira iecirknī. _________________ Visu Latvijai dodu.
|
|
 |
GuntOn
Šeit kopš: 11.09.2006
Atbildes: 1008
Bildes
|
|
18.02.2012 21:09
|
|
|
|
Es balsot biju dienas pirmajā pusē un radās iespaids, ka iet visi, kuri viena var paiet un ja nevar, tad kāds piepalīdz. Cilvēki gāja bariem, ģimenēm un pat veci tantuki, kuri ar spieķīti klapi velk savus kaulus. Viens vispār bija tāds, kuram vienā rokā spieķis, bet pie otras vēl cilvēks stutē. Tiešām, paldies pidaram lindermani (speciāli rakstu ar mazo burtu), kurš šitā sakurināja tautu.
|
|
 |
|
|
|