www.getaway.lv

Cha, Viesis! | Forums | Reģistrēties | Ienākt

IZVĒLNE
· Aptaujas
· Trases
· Automašīnu DB
· Video sadaļa
· Fun stuff
· Lietotāji
· Kontakti

BILŽU GALERIJAS
· Drift
· Dragrace
· Treniņi
· Izstādes un šovi
· Streetracing
· Automašīnas
· Motocikli
· Avārijas
· Dažādas sacensības
· Moto sacensības
· Stuntriding
· Notikumi
· G: lietotāju bildes

LOGIN

Spied
Politiska rakstura diskusija #1

Lapa   , , 3, ,   
Uz galveno lapu

Jauna tēma   Atbildēt    getaway.lv forums -> Likums, kārtība un apdrošināšana

Meklēt forumā

MOnk

MOnk

Šeit kopš: 06.07.2003
Atbildes: 14756
Vieta: Rīga

Brauc ar: bultām pa mērķi

Bildes

26.10.2011 15:35 Citēt

barons rakstīja:
SC demonstrē kā saimniekot smile_d.gif nevar saprast, smieties vai raudāt... iq/aiwa.gif
http://www.financenet.lv/viedokli/397068-sc_nemak_saimniekot_riga_budzeta_deficits_lielaks_par_valsts_budzeta_deficitu

Atkal jau skanīgs vārdiņš "nemāk" apgalvojuma formā žurnaļugām ielavījies smile_smile.gif Ja jau paši tik mākulīgi, tak katru dienu var domei iesniegt savus optimizātos risinājumus un arī publicēt tos smile_smile.gif

Ja paskatās, tad visi tie izdevumi virzīti uz cilvēkiem smile_smile.gif Bet šajā periodā es pilnīgi atbalstu grūst naudu tajā, lai vesels slānis neieslīgtu depresijā vai nenosprāgtu badā un turpinātu ražot kādas vērtības, jo savādāk ienākumu daļa nekad nebūs augstāka par izdevumu.

Un kaut kur tajos rēķinos jābūt arī ģeniālajam Dienvidu tiltam, kas nudien nav nekādā sakarā ar SC, bet ir pārmantots no iepriekšējiem izveicīgajiem jauniešiem.

Rīgas satiksme un RPP gan, manuprāt, ir bezjēdzīgs naudas melnais caurums un tos vajadzētu pakārt aiz kājām un pakratīt no lielkajiem ivrītiem un bezsmadzenēm ar taukainajiem pirkstiņiem. Bet tur, iespējams, ir kāda Ainārveidīgā neaizskaramās rebes smile_smile.gif

Par parazitēšanu uz citām pašvaldībām arī - jopcik, fakinajā Rīgā dzīvo puse Latvijas.

---

Starp citu, šodien nobrīnījos - redzēju jaunu CSDD eksāmenu auto 5. paaudzes VW Golf, nevis BMW 12x. Joprojām nav skaidrs, kurš aizliedz iegādāt 4. paaudzes lietotus auto šim mērķim, bet nu vismaz tuvāk zemei nolaidušies kretīni smile_smile.gif

barons

barons

Šeit kopš: 11.10.2007
Atbildes: 1321
Vieta: Cēsis

Brauc ar: velosipēdu pār maskavieti

Bildes

26.10.2011 16:19 Citēt

vecās csdd behas iztirgo. 118d tās bija, pats ar tādu liku tiesības smile_wink.gif tip pagājuši kkādi gadi un maina uz nākamajiem auto smile_wink.gif  
barons

barons

Bildes

18.11.2011 19:23 Citēt

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/399768-nopludina_usakova_epasta_saraksti_ar_krievijas_vestniecibu

let's see who's the bitch now smile_d.gif gribu redzēt šī balagāna tālāko attīstību iq/aiwa.gif

MOnk

MOnk

Bildes

18.11.2011 22:17 Citēt

barons rakstīja:
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/399768-nopludina_usakova_epasta_saraksti_ar_krievijas_vestniecibu

let's see who's the bitch now smile_d.gif gribu redzēt šī balagāna tālāko attīstību iq/aiwa.gif

Patreiz skan pēc bullshita. Ja būtu kas būtisks, tad būtu citāti. No šīs ziņas izklausās, ka Ušakovs gribējis piesaistīt Krievijas naudu, kas starp citu, mums ir tikai izdevīgi un ka Tvnet žurnālistiem vajag pa zobiem, lai atgrieztos kaut nedaudz objektivitātes.

Un ja gribi naudu, loģiski, ka tev ir jāatskaitās. Un es arī nezinu par Krievijas likumdošanu saistībā ar valsts valodu pilnīgi neko un ja man kāda latviešu kopiena Krievijā prasītu naudu, es arī paprasītu gan tāmi, gan atskaites, gan interesējošo likumdošanu... epastā.

Ja pie žurnālistiem nonācis viss Ušakova meilu arhīvs, gan jau uzpledēs kaut kas ar SC finansējumiem, bet līdz brīdim, kad ir nepārprotami teksti, viss ir jēlas spekulācijas un rusofobijas barošana.

Turklāt mūsu likumdošanā tie e-pasti neskaitīsies pierādījums, tāpēc prokuratūras piesaukšana ir bezjēdzīga.

Apache

Apache

Šeit kopš: 18.04.2008
Atbildes: 306

Bildes

18.11.2011 23:29 Citēt

MOnk rakstīja:
barons rakstīja:

Patreiz skan pēc bullshita. Ja būtu kas būtisks, tad būtu citāti. No šīs ziņas izklausās, ka Ušakovs gribējis piesaistīt Krievijas naudu, kas starp citu, mums ir tikai izdevīgi un ka Tvnet žurnālistiem vajag pa zobiem, lai atgrieztos kaut nedaudz objektivitātes.

Un ja gribi naudu, loģiski, ka tev ir jāatskaitās. Un es arī nezinu par Krievijas likumdošanu saistībā ar valsts valodu pilnīgi neko un ja man kāda latviešu kopiena Krievijā prasītu naudu, es arī paprasītu gan tāmi, gan atskaites, gan interesējošo likumdošanu... epastā.

Ja pie žurnālistiem nonācis viss Ušakova meilu arhīvs, gan jau uzpledēs kaut kas ar SC finansējumiem, bet līdz brīdim, kad ir nepārprotami teksti, viss ir jēlas spekulācijas un rusofobijas barošana.

Turklāt mūsu likumdošanā tie e-pasti neskaitīsies pierādījums, tāpēc prokuratūras piesaukšana ir bezjēdzīga.

emmm, kur tieši ir tas mūsu izdevīgums? kaut kur bija rakstīts, ka esot ~1 gigs e-pastu.

MOnk

MOnk

Bildes

19.11.2011 00:04 Citēt

Apache rakstīja:

emmm, kur tieši ir tas mūsu izdevīgums? kaut kur bija rakstīts, ka esot ~1 gigs e-pastu.

Kur izdevīgums citas valsts naudā šeit? Tu tiešām jautā?

Droši vien "noplūdis" standartīgs .pst fails. Ja meili sākot ar kādu 2008. gadu, tad tas normāli, ka tur būs tūkstošiem meilu, man par tādu periodu arī ir kalns ar e-pastiem kā jebkuram citam cilvēkam, kurš dzīvo līdzi šī gadsimta tehnoloģijām.

Runa ir par to, ka starp to spama kaudzi atkal mūsu fantastiskie mēdiji ir izķeksējuši kaut ko milzum tālu līdz sensācijai un uztaisa no tā sazin ko. Nez ko citu krievvalodīgam politiķim darīt, ja ir iespējas sadarbībai un vēl finansējumam (!) no Krievijas? Jūs to neizmantotu? Es zinu, ka es 100% izmantotu.

Turklāt, ja Krievija subsidē kaut kādu jauniešu vienalga ko, kas faktiski neietekmē neko, izņemot uzlabo attiecības ar milzīgu eksporta tirgu un samazina valsts izdevumus krievu lietās, ziniet, man nekas nav pretim, flag v ruki smile_wink.gif

MOnk

MOnk

Bildes

21.11.2011 11:16 Citēt

http://www.diena.lv/blogi/kapec-islandei-butu-jabut-zinas-bet-tas-tur-nav-13915865

MOnk

MOnk

Bildes

25.11.2011 00:52 Citēt

http://www.tautasforums.lv/?p=1577

Didzis

Didzis

Šeit kopš: 11.09.2006
Atbildes: 2174

Brauc ar: Kuģīti "Didzis"

Bildes

26.11.2011 15:24 Citēt

Tā nauda ko "piesaista" ušakovs ir tikai tādām nodarbēm, kas stiprina prokrieviskās pozīcijas.

Pirms vēlēšanām vienā no raidījumiem stāvēja aplītī Ušakovs, R.Dzintars, Dombrovskis un pārējie. Nonāca līdz kaut kādam kopjautājumam par nezinu ko un Dzintars teica, ka nevar un nekādā gadījumā nestrādās ar Ušakovu, kurš tiešā veidā pludina visu informāciju krievijas vēstniecībai. Tad Ušakovs pateica, ka tās ir pilnīgas muļķības un slimi murgi un ka viņam nav nekāda sakara ar rus vēstniecību. Dombrovskis arī ieķiķināja un pateica, ka tās ir bērnišķīgas iedomas.

Pieņemu, ka Dzinča ir kaut kā saistīts ar šo epastu nopludināšanu, ja reiz jau tad zināja. Vai arī lucky guess.

barons

barons

Bildes

18.02.2012 20:40 Citēt

nu koooooo.

tauta makten aktīva. manā iestādē ir nobalsojuši vairāk cilvēki kā pēdējās saeimas vēlēšanās. daudzi atklāti pauž savu "pret" nostāju.

nokaitināja šis Ausaiņa izteikums
Quote:
vai arī visi kopā tomēr sapratīs, ka ir problēmas un vienosies, piemēram, par atsevišķiem tabu - «fašisti» vai «komunisti», kurus tomēr nevajadzētu izmantot politiskajā retorikā

ej n***j, netaisos neteikt to, ko vēlos pateikt. pilns raksts lasāms šeit.

Red

Red

Šeit kopš: 04.07.2008
Atbildes: 2488
Vieta: Smiltene

Brauc ar: VW MK2 89'Edition

Bildes

18.02.2012 20:57 Citēt

Tauta ir pat ļoti makten aktīva smile_smile.gif
Kad 20:, vedu čomu no lauku puses nobalsot (netika pats), cilvēki ik pa brītiņam iebira iecirknī.

GuntOn

GuntOn

Šeit kopš: 11.09.2006
Atbildes: 1008

Bildes

18.02.2012 21:09 Citēt

Es balsot biju dienas pirmajā pusē un radās iespaids, ka iet visi, kuri viena var paiet un ja nevar, tad kāds piepalīdz. Cilvēki gāja bariem, ģimenēm un pat veci tantuki, kuri ar spieķīti klapi velk savus kaulus. Viens vispār bija tāds, kuram vienā rokā spieķis, bet pie otras vēl cilvēks stutē. Tiešām, paldies pidaram lindermani (speciāli rakstu ar mazo burtu), kurš šitā sakurināja tautu.  
Rādīt pēdējos postus:   
Jauna tēma   Atbildēt    getaway.lv forums -> Likums, kārtība un apdrošināšana
Lapa   , , 3, ,   
Lapa 3 no 5

Uz galveno lapu

Pāriet uz:  

© GETAWAY 2003-2012 by DEXUM Technologies