Man kontā ir telefona aparāti (tie, kuriem ar elektromagnētu pa zvaniem deva vaļā), vairāki televizori, pāris magnetafoni, fotoaparāts un pa lielam jebkas cits, ko man ļāva sadalīt reizinātājos
Elektromotoriņus stellējām pie mašīnītēm un ar gumiju taisījām piedziņu uz aizmugurējo asi - pagarš vads + krona. Mainot polaritāti, motoriņš griezās uz otru pusi un tā bija atpakaļgaita
Vispār bērniem jādod demolēt lietas, lai neizaug kā tagad mums paaudzīte ar rokām no d****s un galvā salmi kopā ar Džastinu Bīberu _________________ www.dexum.lv
Man kontā ir telefona aparāti (tie, kuriem ar elektromagnētu pa zvaniem deva vaļā), vairāki televizori, pāris magnetafoni, fotoaparāts un pa lielam jebkas cits, ko man ļāva sadalīt reizinātājos
Elektromotoriņus stellējām pie mašīnītēm un ar gumiju taisījām piedziņu uz aizmugurējo asi - pagarš vads + krona. Mainot polaritāti, motoriņš griezās uz otru pusi un tā bija atpakaļgaita
Vispār bērniem jādod demolēt lietas, lai neizaug kā tagad mums paaudzīte ar rokām no d****s un galvā salmi kopā ar Džastinu Bīberu
Nemāku tā īsti spriest, jo neesmu lietojis tādu. Kādreiz man bija šāda tipa Canon - sastādot opcijas, netricinot rokas un labā apgaismojumā kaut ko nofočēt sanāca
Galvenais jau uzlikt pareizu ISO, pareizu white-balance, uzmanīties bliezt virsū ar zipeni, lai nepārgaismo un nelietot digitālo zoomu - vairums cilvēku šo neizdara un līdz ar to neizmanto kādus 40% aparāta veiktspējas.
Kāpēc spoguļkameru neņēmi? Pēc izmēriem jau līdzīgas. _________________ www.dexum.lv
Šajā gadījumā izdevīgāk sanāca paņemt kompakto digitālo. Visi pričendāļi līdzi nāk un domāju, ka pagaidām pietiks ar šo. Nākotnē varētu paņemt kādu nopietnāku spoguļkameru.